Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Menő gyepszeplők utcafrontra! - Green Cast by Kengo Kuma

Menő gyepszeplők utcafrontra! - Green Cast by Kengo Kuma

2012. június 20. - Mocca

Green-cast-04.jpg

Az van, hogy imádjuk őket! Irántuk érzett hódolatunk jeléül pedig, itt egyszer már tisztelegtünk is előttük. A sokak által lefikázott szeplőkről van persze szó, a címben használt párhuzam meg, az alábbi épület láttán, úgy véljük megkérdőjelezhetetlenül a helyén van...!

 

A Kanagawa prefektúrában [Japán] található Odawara város egyik foghíjtelkén tavaly befejezett társasház utcafronti homlokzata - elfordítva kilencven fokkal, zúmmolva -, tökéletesen adja vissza, mondjuk a pannon szikes sztyeppék hangulatát. Az izgalmas vertical-garden struktúrát beépített öntözőrendszerrel, szellőztetővel, valamint vízelvezetővel felszerelt alumíniumból öntött panelek alkotják, melyekben láthatóan pompásan érzik magukat az oda ültetett palánták. A vidám arcú gyepszeplős-házat a Kengo Kuma építészei követték el!

 

Green-Cast-06.jpg

Green-Cast-01.jpg

Green-Cast-02.jpg

Green-Cast-05.jpg

Green-Cast-07.jpg

via: kkaa.co.jp

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr674600769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása