Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lenyűgöző Pantone ajtó az Armin Blasbichler Stúdiótól

Lenyűgöző Pantone ajtó az Armin Blasbichler Stúdiótól

2012. június 05. - Darqo

Ki mondta, hogy az ajtóknak unalmasnak kell lennie? Senki! Mi is próbáltunk már néhány alternatív lehetőséget bemutatni, ezt a sort pedig most az Armin Blasbichler Stúdió lenyűgözően szépséges, és „azonnalKELL” kategóriába tartozó, Pantone színskálára emlékeztető üvegajtajával egészítjük ki.

 

Az Armin Blasbichler Stúdió arra törekszik, hogy olyan innovatív megoldásokkal szolgáljon, amelyek egyesítik az építészetet a designnal és a vizuális művészetekkel. Az Inception Door című színskála-ajtóval bíró, Dél-Tirolban található Muslhaufen nevű, játékosan és ötletesen megtervezett ház is tele van Armin Blasbichler építész minimalista és modern elképzeléseivel – ami egyébként az építész saját háza –, de mi most csak az ajtóra fókuszálunk néhány kép erejéig.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr964561547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása