Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az új művész [Neukünstler] feltétlenül legyen önmaga - Anda Gábor

Az új művész [Neukünstler] feltétlenül legyen önmaga - Anda Gábor

2012. május 11. - Mocca

gab 02.jpg

"Anda Gábor vagyok, 22 éves. Győrben tanultam grafika szakon, főiskolám még nincs. Láttam a felhívást és arra szeretnék jelentkezni, ha még aktuális."

Erre mi..., szkenneltük az átküldött linkeket, válaszlevelünkben pedig kértük; írjon'má magáról picit bővebben, mert hogy nekünk tetszenek a munkái. A levél fél éve ment el, azóta csak vártunk, aztán még mindig vártunk! Majd úgy döntöttünk - a látottak, valamint Gábor mottója alapján nem nagy kockázatot vállalunk be -, ha helyt adunk a bemutatkozásnak. Itt is van, de előtte még egy jótanács: hagyd a francba a fősulit! Hetedik érzékünk azt súgja: ezen az, csak rontana...!

 

Anda Gábor aka Gabriel Crux

 

„Az új művész [Neukünstler] feltétlenül legyen önmaga, teremtő, s képes arra, hogy közvetlenül és kizárólag csak az alapot építse, mit sem használva fel abból, ami elmúlt, ami öröklött.” /Egon Schiele/

 

07.jpg

14.jpg

08.jpg

09.jpg

11.jpg

10.jpg

17.jpg

02.png

04.jpg

05.jpg

06.jpg

03.jpg

18.jpg

21.jpg

20.jpg

19.jpg

gc.jpg

gab 01.jpg 

Anda Gábor aka Gabriel Crux

 

anda.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr784502270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása