Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Üvegházhatás kacsával... - NA House, Tokyo

Üvegházhatás kacsával... - NA House, Tokyo

2012. május 10. - Mocca

A krónikus helyszűkével küszködő japán metropoliszok még beépíthető foghíjparcelláinak kihasználásában az ottani építészek – nem vitás –, utcahosszal megelőzték a világ más részein dolgozó kollégáikat. A kényszerűségből mesteri szintre fejlesztett építészeti megoldások sok esetben egészen elképesztő ötletekben materializálódnak...

 

Sőt, arrafelé nem szokatlan látvány az olyan, gyakran a magánélet szentségét is megkérdőjelező elgondolás sem, mint a Tokyo, Shinjuku-ku nevű negyedének egyik forgalmas utcácskájában található NA House. A Sou Fukimoto Architects által elkövetett „Open Buildings” vonalat követő családi házban ugyanis az élet a járókelők és a szomszédok szeme előtt, gyakorlatilag az utcán zajlik. Korrekt...! :)

 

 

via: domusweb.it

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr314500412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása