Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vécé a liftaknában, székrekedés ellen

Vécé a liftaknában, székrekedés ellen

2012. május 08. - Darqo

Minek használni mindenféle gyógyszereket, ha sokkal természetesebb módon is megoldhatjuk a székrekedés okozta problémákat? Van is egy példánk: a Guadalajara-i Hernandez Silva Arquitectos építészei, az amúgy egyszerűen és mégis ízlésesen berendezett PPDG Penthouse névre keresztelt lakásban egy igazán karakteres megoldáshoz nyúltak, ami a vécé kialakítását illeti.

 

A mexikói Guadalajarában elhelyezkedő, 1970-es építésű gyarmati stílusú épületben található lakás klotyóját ugyanis a liftaknában helyezték el, a poén kedvéért természetesen üvegpadlóval sokkolva a helyiségbe betérőket. Jah, a lakás egyébként a 15. emeleten található...Nos, nyilván egy ilyen megoldás nem valósítható meg mindenki számára, de azért kéjesen kínálgatja magát a kérdés: segít a székrekedés leküzdésében vagy segít a székrekedés leküzdésében?

További képek a lakás többi részéről itt.

 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr64494671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása