Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Penthouse..., egy szobával 4.5 milliárdért...!

Penthouse..., egy szobával 4.5 milliárdért...!

2012. május 04. - Mocca

Időközönként azért még a mi állunk is letud esni. A Tokió egyik legmenőbb környékének számító Minami Azabuban található penthouse, azonban mindent - ami a pofánk leszakad kategóriában eddig megesett velünk - überel...!

 

És nem elsősorban az alábbi fotók, sokkal inkább a Sotheby's Japan oldalán a képekhez tartozó leírás az, ami hivatalosan is elképesztett minket! Mert azzal még képes megbirkózni a "magunkfajta" is, hogy a nappali falát kitöltő alkotást az egyik leghíresebb kortárs japán festőművész ott, a helyszínen pingálta a helyére, hogy a legtöbb kiegészítőt az egyedi bútorairól nevezetes Ceccotti Collezioni szállította.

 

Talán még az is az emészthető kategóriába esik, hogy a tradicionális "Ryotei" stílusú étkezőhöz alapból dukál egy beépített szakács, aki a "gazdi" kulináris élvezeteihez előzőleg egy tetőtől talpig - itt ez is magától értetődő :) -, La Cornue konyhában bűvészkedik. Szemünk meg se rebbent a 60 colos tv, a szintén itáliai eredetű járólapok, faburkolatok vagy fürdőszoba láttán, és a folyosó szinte teljes hosszában elnyúló, 200 pár cipő befogadására képes gardróbtól is - kapkodva ugyan -, de szusszantásnyi levegőt még lebírtunk préselni. 

 

Az utolsó és persze minden esetben legfontosabb infókat tartalmazó sorok aztán mégis padlóra kényszerítettek minket. A fentebb felsorolt, alább pedig megtekinthető összetevőkhöz 412 négyzetméter, valamint: konkrétan egy szoba jár!!! ... Mindez 21.800.000 dollár, alsó hangon 4.5 milliárd forint kikiáltási áron...! 

 

 


Nagyobb térképre váltás

via: japan-sir.jp

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr994485473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása