Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Dohányzásellenes kampány sok-sok cigivel

Dohányzásellenes kampány sok-sok cigivel

2012. április 20. - Darqo

Annak érdekében, hogy ösztönözze az erős dohányosokat az önmaguk okozta függőség leküzdésében, egy hollandiai székhelyű szervezet, bizonyos Stivoro, kiadott három dohányzásellenes hirdetést, rajtuk olyan inspiráló életképekkel, amelyek azt mutatják be, hogy a bagósok mi mindenre költhetnék a cigire szánt pénzösszeget a szenvedélyük helyett.

 

A What Are You Giving Up? nevű kampányban elkészített, darabonként több ezer cigarettából kirakott domborműveket az Iris nemzetközi marketing-és reklámügynökség álmodta meg, felhívva a dohányosok figyelmét, ha a minimum 1 éven keresztül, napi átlag 1 doboz cigaretta árát félretennék, akár a piramisokhoz is eljuthatnának, motoros túrán vehetnének részt vagy simán elshoppingolhatnák az összegyűlt pénzt. Szemléletes!

 


 

És már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy európai blogger-versenyben vesz részt.

 

- Laci legújabb posztjára itt tudtok szavazni.

- Minden korábbi posztunkra "Laci & Tibi" név alatt a "szív" vagy a "vote" gomb megnyomásával ezen az oldalon tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot, és a boldogságtól fülig fog érni a szánk! Köszönjük! ;)

 


 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr274459628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása