Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Naked Brands by myHOTJuly

Naked Brands by myHOTJuly

2012. április 18. - Mocca

A márka a terméket azonosító egyedi szimbólum, amelynek célja a termék megkülönböztetése más termékektől a piacon. A márka rendszerint a fogyasztó gondolkodásában összekapcsolja a terméket a gyártóval. Egy márka felépítésénél alapelv, hogy a termékhez kapcsolt tartalmak asszociatív "holdudvarában" lehetőleg csak - vagy túlnyomórészt - pozitív érzelmi töltésű fogalmak legyenek. Szájbarágós verzsönben: a jó reklámnak egy olyan idealizált valóságképet kell közvetítenie, amire a célközönség vágyik..., első lépésben!

 

A második fázis - a rögzítés -, azonban még ennél is fontosabb! A vérrel, verejtékkel megszerzett pozíció megőrzése - pl. az üzenet többszöri megismétlésével – létfontosságú! Amennyiben erre nem fordítanak elég figyelmet, ne adj isten elmarad, ott sz@r van a palacsintában, lehet keresztet vetni az egész cuccra! Sikeres reklámkommunikáció esetén viszont, a reklámozott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos pozitív attitűdök egy tanulási folyamathoz hasonlóan rögzülnek. Ennek feltétele azonban, hogy a reklámüzenetet a vásárlók saját tapasztalatai is megerősítsék. Többszöri pozitív megerősítés után az "előzetes", feltételes elfogadás tényleges elfogadássá válhat..., kialakul a márkahűség, és marha elégedett lesz mindenki...!

 

Az alábbi jólismert márkák e kötelező körökön már iksz ideje túl vannak, és ugyan a myHOTJuly vicces kedvű grafikusai most itt-ott belepiszkáltak a legendás logókba, a turpisság ellenére mindenki pozicionálni tudja őket...! :)

via: behance.net

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr144458634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása