Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Negatív faktor - Wood casting by Hilla Shamia

Negatív faktor - Wood casting by Hilla Shamia

2012. április 17. - Mocca

Kohászati alapismeretek híján igyekszem nagyvonalúan átugrani a kokillák, olvadáspontok, stb. fejezeteken, csupán a csodálatomat fejezve ki az izraeli formatervező Hilla Shamia egyedülálló kísérlete előtt, melyben ultrakönnyű és nagyon forró alumíniumot ötvözött fával... 

 

A folyamat végtermékei pedig, az alábbi fotókon látható döbbenetesen szép nyers, egyedi bútorok..., formák..., objektumok..., vagymik..., melyek esztétikai értéküket, éppen hiányosságaiknak és véletlenszerűségüknek köszönhetik!

 

„Ez miből lehet?” Facebook falunkon a tegnapi napon feltett kérdésünkre két helyes válasz is érkezett!

 

„Szerintem fa és fém, mert ahol érintkeznek elszenesedett a fa, az illesztés precíz, minden apró repedésbe bekerült az "ismeretlen" anyag. Ezt valószínűleg folyékony fémmel oldották meg.”

„a fatörzsre raktak egy sablont és alumíniumot öntöttek rá, majd méretre vágták (szerintem). Jól néz ki, ötvözi a modern és a konzervatív stílust”

 

A két úriembernek - Bencének és Kristófnak – itt is riszpekt...! :)

 

via: designboom.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr844456917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása