Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Megtestesült könyvkoponya

Megtestesült könyvkoponya

2012. április 06. - Darqo

Tudom, koponyákat nézegetni nem a legüdítőbb foglalatosság, főleg nem pénteken, amikor úgy általában habkönnyed témákat várnátok, amelyek felkészítenek a hétvégére, ami most ráadásul hosszú is és húsvétolós is lesz egyben. De legyünk most egy kicsit formabontóak, mert Maskull Lasserre (korábban) legújabb alkotása mindenképpen megérdemel néhány szót.

 

A technikát nyilván nem kell részleteznem, mindenki vagy tudja, vagy el tudja képzelni, hogy a művész mivel farigcsálhat a könyvlapokba ilyen profi műalkotást. Azt sem kell ecsetelni, hogy a könyvek ilyen formán történő „bántalmazása” bocsánatos dolog-e, mert ezt mindenki maga dönti el, de a blogon számtalanszor bemutatott példa alapján én azon az állásponton vagyok, hogy a használaton kívüli, enyészet játékszerévé alacsonyodó tárgyaink újragondolása előremutató dolgokat szülhet. Pláne, ha egy művészeti alkotás művészeti alkotássá történő átalakításának lehetünk szemtanúi. Lasserre Incarnate (Three Degrees of Certainty II) könyvkoponyája pedig a maga félelmetességében is lenyűgöző! Szerintem...

 

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr134350054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása