Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy szekrény Kahori Maki csodaszép grafikájával

Egy szekrény Kahori Maki csodaszép grafikájával

2012. április 05. - Mocca

A ZOA Építész irodától Ónodi András barátunk, alig egy napja dobta át a kérdést egy fotó kíséretében: " ez a szekrény szerinted elférne a Manzárd Cafén?" Megnéztük, majd igen gyorsan válaszoltunk: "ide vele!" Hát tessék...

 

Saját otthonunkban található ez a szekrény. Talán 2 évbe is beletelt, mire elnyerte mai formáját. A korpuszok ez alatt az idő alatt csupaszon álltak. R-ház projektünkben [erről itt írtunk] használtunk hasonló, nyomtatott technikával készült ajtólapokat.

 

Kahori Maki grafikáit pedig egy üzlethelyiség átalakítása során ismertük meg. Ott sajnos nem valósulhatott meg az elképzelésünk, mi magunk azonban beleszerettünk képeibe. A japán grafikuslány, akit a behance.net látogatói már jól ismerhetnek, nagylelkű volt. A festett MDF frontokat végül Veress Tamás készítette el nekünk ilyen fantasztikus minőségben.

 

szöveg: BAUER Polla 

design: BAUER Polla - www.bauerpolla.com  &  ÓNODI András - ZOA Építész iroda

grafika: KAHORI Maki

asztalos: VERESS Tamás Edward

fotó: ÓNODI András

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1004365830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása