Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kuúl polcrendszerek, akár házilag is - Everything is made from scratch...

Kuúl polcrendszerek, akár házilag is - Everything is made from scratch...

2012. március 28. - Mocca

Kódold a tavaszt! Erre néhány nappal ezelőtt kezdtünk el komolyabban rámozdulni mi is, és most is csak biztatnánk mindenkit arra, vegyen egy mély levegőt, álljon a sarkára és vágjon bele! De, ha semmi ötletünk nincs, akkor se essünk kétségbe, hiszen a net tele van sziporkázóan kreatív példákkal! Mai tippünket például a dallasi Katie Katzenmeyer-től hoztuk.

 

Ha szeretnél a bemutatásra kerülő Possum Belly Pipe [lol...] polcrendszerekhez hasonlót érdemes lenyargalni a legközelebbi szerelvényboltba, ott összeválogatni tetszőleges méretben és mennyiségben annyi, lehetőleg 3.5” menetes [ez fontos !!!] csövet, amennyit haza bírsz cipelni, majd szerszámos ládát elő, sört bekészíteni [ez talán még fontosabb!!!]..., a továbbiakat meg lessétek le az alábbi fotókról...! Jó móka lesz...! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr744345660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása