Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ron Ulicny csodálatosan furcsa szobrai

Ron Ulicny csodálatosan furcsa szobrai

2012. március 20. - Darqo

Üdvözöllek titeket Ron Ulicny furcsa, de csodálatosan kiszámíthatatlan világában! Az Oregon-i művész és kézműves olyan szobrokat készít, amivel első pillantban nehezen tud mit kezdeni az ember, de a következőben már csak bámulná és csodálná az ötletességet, a művész csavaros észjárását.

 

Mondhatnám, hogy a csapból folyó Scrabble-betűk, a tekebábúba vájt erdő, az összezavart gitár vagy a trombitává alakított puska a kedvencem, de igazából egyiket sem, közben pedig mindegyiket kiemelhetném a többi közül. Mindegyiket más miatt, hiszen Ulicny újragondol, felráz, a megszokottból észrevehetőt varázsol. Kiránt a hétköznapiból és a hétköznapokból...

 

Ha gyorsak vagytok, a San Franciscó-i Spoke Art Galériában még március 22-ig elcsíphetitek Ron Ulicny kiállítását, amin 16 alkotását lehet élőben megcsodálni.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr24312344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása