Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bombabiztos szuperkukák a City-ben

Bombabiztos szuperkukák a City-ben

2012. március 13. - Mocca

Hát eléggé sok minden eszembe jutott az idei londoni olimpia hivatalos [?] magyar oldalára érkezve az ott fogadó elég éhesnek látszó vámpírlányról. Ha már sport, a ritmikus sportgimnasztika talán még rendben is lenne..., a párbajtőrről már közel sem vagyok meggyőződve..., a szinkronúszáson meg jót kuncogtam...

 

 

Az oldal még work in progress státuszban van, de a megnyitásig hátralévő időt pergető számláló már működik, és aszerint mindössze 59 nap és végre ismét elkezdődik a népek nagy megmérettetése!

 

London gyakorlatilag az utolsó fazonigazításokat végzi. Elvileg minden a helyén van! És a finomhangolások utolsó fázisában helyükre kerültek a város új büszkeségei, a komoly high-tech háttérrel megtámogatott bombabiztos városi kukák is, melyeket a Renew nevű cég és a City 21 évre szóló megállapodását követően telepítettek a belváros utcáiban, és a szerződés értelmében a játékok kezdetéig 100 darab kerül belőlük kihelyezésre. A „szemetes” tulajdonságairól röviden annyit érdemes tudni: az acélnál négyszer erősebb anyagból készültek, két oldalán az alkalmazott adaptív technológiának köszönhetően 40%-kal kevesebb energiát fogyasztó óriás LED panelek vannak,

 

 

melyeken a nap huszonnégy órájában hasznos időjárási, közlekedési vagy tőzsdei információk olvashatók. Hálózatba vannak kötve, és igen, van bennük Wi-Fi is... :)

 

via: roundedoff.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr614314249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása