Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mammut klónozásra ideális malibui farmház, telekkel eladó - ...but dinosaurs not included!

Mammut klónozásra ideális malibui farmház, telekkel eladó - ...but dinosaurs not included!

2012. március 12. - Mocca

Csak szólnánk, ha van köztetek olyan, aki az epic Hanna-Barbera rajzfilm óta vágyakozik egy igazi flinsztonos pecó után, az sebtiben kezdjen bele a pénzesbefőttesüvegek falhoz csapkodásához [üvegeket törni amúgy is jó bulinak tűnik...], mert ezek azok a pillanatok, amikor a gyermekkor egyik meghatározó álma akár valóra is válhat...!

 

A Malibu-i tengerpart egyik hegycsúcsán ugyanis eladó egy birtok, beépített - „szánalmas” - óceánra néző panorámával, közepén egy valódi frédibénis házzal! Az Emmy-díjas, most nyolcvankét éves showbiz-legenda, Dick Clark kőkorszaki rejtekhelye 3.500.000 dollárt kóstál, a házat körülvevő terep ideális helyszín lehet mammutklónozáshoz is, és annak ellenére, hogy az ár a dinókat nem tartalmazza, mi szó nélkül költöznénk...

(Update: Dick Clark a posztunk megjelenését követő hónapban elhunyt. 2014-ben értékesítették ugyan a házát, de jócskán az eredeti vételár alatt. A szerk.)

 

via: odditycentral.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr574311698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása