Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tarka-barka - LandCarpet a piece of nature in your room.

Tarka-barka - LandCarpet a piece of nature in your room.

2012. március 05. - Mocca

landcarpet_europe2.jpg

Kezdjünk lassan mi is elhinni, hogy tavasz van. Ha a hőmérők - főleg éjszakánként -, még egészen felháborító értékeket is bírnak mutatni, nem kétséges: évszakváltás van! Erre többek között meggyőző bizonyíték az is, ahogy ilyentájt az ember leparkol a szoba közepén, majd a terepfelmérést követően sorba veszi, a télűző nagy tavaszi room-reboot mit tesz feleslegessé, mit kell egyszerűen csak arrébb tolni, valami jó kis színnel felfrissíteni, esetleg szimplán lecserélni...

 

Adnánk most egy üdítően friss ötletet - innen a szomszédból - ez utóbbira. Az osztrák Florian Pucher vidám, tarka-barka LandCarpet lábalávalóiról van szó. A legjobb minőségű új-zélandi gyapjúból készített, 2009-ben az Elle Deco International Design Award díjjal jutalmazott kollekció darabjait különböző kontinensek és országok alkotják, egyediségüket pedig az adja, hogy a rájuk leginkább jellemző tájszínekben pompáznak. Mi leginkább most egy hollandra neveznék be, persze tehénkékkel...!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr894290439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása