Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vibráló pillanatmandalák járókelőknek

Vibráló pillanatmandalák járókelőknek

2012. február 29. - Darqo

Ezek a mandalák rólunk beszélnek, arról szólnak, hogy milyen a hozzáállásunk az élethez. Az önmagunkba vetett hitre, spiritualitásra nincs túl sok időnk. Foglalkozunk is egy kicsit magunkkal, és mégsem. Csak egy picit, de nem olyan mélyen. Kutyafuttában. Ilyenek ezek a mandalák is. A szél az ellenségük, de Joe Mangrum művész tudatosan döntött úgy, hogy az alkotásait az utcán fogja szétszórni...

 

A közhelyesen csak „mai rohanó világnak” nevezett valamiben extra stílusos a járdára rajzolni a gyorsan tovaillanó, spiritualitással túlfűtött pillanatműveket. Így talán a semminél többet időznek a járókelők a témával szembesülve. Pont ez volt a lényeg, amit ráadásul olyan egyszerűen ragadott meg, a The Art Institute of Chicago-n festészetet és fényképészetet tanult amerikai művész, hogy az ember legszívesebben bekönnyezne rajta.

via: illusion360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr814158554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása