Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Konténerezz be! Rendhagyó vendégszoba egy friscói loftban - Contained

Konténerezz be! Rendhagyó vendégszoba egy friscói loftban - Contained

2012. február 27. - Mocca

A sztori a szenvedélyekről szól. Kezdődött évekkel korábban azzal, hogy a San Franciscó-i Jeff Wardell és párja Claudia Sagan beszerzett néhány ütős Barry McGee, Shepard Fairey, JR és Os Gemeos relikviát, amiket - megszállott műgyűjtők lévén mindketten - követtek aztán továbbiak, meg még továbbiak, ...meg nagy hirtelen a szembesülés a helyzettel: lakni is kéne valahol...!

 

És ettől kezdve ez a felismerés hozzávetőleg 1 éves periódusokban rendszeresen kopogtatott az épp aktuális kecóajtón, amit egyre utálatosabb dobozolások, majd költözések követtek. A szenvedély azonban változatlanul ugyanazon a hőfokon izzott, a gyűjtemény pedig cseppet sem lassulva szépen gyarapodott.

 

Az egyre kritikusabb helyhiányra végleges megoldást kellett tehát találni. És ekkor jött képbe a kissé megzakkant állapotban rátalált, közel 300 négyzetméteres ipari szagú loft, valamint a kikötői negyedben tobzódó tengeri szállítmányozásból nyugdíjazott hajózási konténerek. Na, ezek egyikéből lett kialakítva a hatalmas baráti körnek köszönhetően éjjel-nappal átjáróház otthon szinte folyamatosan lakott fúleksztrás narancsos vendégkonténere. Rendhagyó..., funkcionális..., ötletes..., de jóóóó...!!! Még több infó itt.

 

via: containerliving.net

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr84215401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása