Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lyukas lift sokkolja a vásárlókat

Lyukas lift sokkolja a vásárlókat

2012. február 24. - Darqo

Olyan kíváncsi volnék, hogy vajon mi lenne az első reakciótok, ha egy átlagos plázás shoppintúrán azzal szembesülnétek, amivel az egyik londoni bevásárlóközpont látogatói?! Lennék légy a falon, hogy lássam, vajon be mertek-e lépni egy lyukas liftbe...

 

Ezt a próbát kellett kiállniuk a Southside Shopping Centre vásárlóinak, és a képek tanúsága szerint jól vették az akadályokat. Persze ez annak köszönhető, hogy előbb-utóbb felfedezték, a lyuk nem valódi, csak megszólalásig hasonlít rá. Tulajdonképpen egy ötletes illúzióról van szó, amelynek elkövetője Andrew Walker művész.

 

A sokkoló lift egyébként egy jól kitalált gerilla reklám, ami az Alton Towers Resort (magyarul itt) élménypark Nemesis Sub-Terra névre keresztelt legújabb, föld alatti szellemvasútjának március 24-én tartandó megnyitójára kívánja felhívni a figyelmet. Amikor a tökéletes illúzió megteremtésén gondolkodtak, a leggyakoribb félelmek közül emeltek ki néhányat, beleértve a tériszonyt, a sötétséget és klausztrofóbiát, melyek szintén alapvető részei lesznek az új attrakciónak. Engem meg kíváncsivá tettek!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr664129374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása