Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Modern őskövületek

Modern őskövületek

2012. február 22. - Darqo

A cím csalóka, hisz az ősemberek valószínűleg pont ugyanannyira innovatívnak tartották a pattintott kőszerszámokat, mint mi most a kütyüinket. De vajon mit fognak a jövő jelenleg régész címszóval illetett emberei (lényei?) találni a múlt felkutatása során? Christopher Locke-nak van néhány tuti tippje, amit egy folyamatosan bővülő sorozatban mutat be a nagyközönségnek.

 

Az amerikai művész, designer, beton és néhány titkos összetevő szabadalmaztatott keverékéből összeálló alapanyag segítségével formázza meg az élethűre sikerült modern őskövületeket, többek között lemezjátszót, fényképezőgépet, magnókazettát, tárcsás telefont, mobiltelefont, iPodot. A fenti gondolatmenet egyébként csak saját agymenés, Locke inkább a használati tárgyaink rendkívül rövid használati idejére, az elszabadult fogyasztási mániára és pazarlásra szeretné felhívni a figyelmet.

via: zeutch

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr254113021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása