Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az erő krónikája – Játék /X/

Az erő krónikája – Játék /X/

2012. február 13. - Darqo

Eljött az idő, hogy újra moziba csalogassunk titeket. Már vártátok, tudjuk! Ezúttal Az erő krónikája című szuperhősös/kézikamerásfelvételes filmre nyerhettek jegyeket, ha jók lesztek. Ez persze nem igaz, ennél azért könnyebb dolgotok van. Mint mindig, most is csak egyetlen egyszerű kérdésre kell válaszolnotok, persze helyesen. További információkat, a kérdést, a film leírását és előzetest a folytatásban kínálgatunk. Játékra fel!

 

Szóval, 8 darab páros belépőt sorsolunk ki Az erő krónikája című film február 28-án az egyik budapesti moziban tartandó premier előtti vetítésére azok között, akik (a poszt kikerülésétől számítva) február 20-án 18 óráig elküldik a helyes választ a manzard.cafe@gmail.com címre, az alább feltett kérdésre. A levél tárgyának ezt írjátok: Az erő krónikája

 

A kérdés:

 

-Melyik film készült még hasonló „kézikamerás” stílusban?

 

a., The Blair Witch Project

b., Ovizsaru

c., A szomszéd nője mindig zöldebb

 

Az erő krónikája

 

Nincs átverés. Itt minden igaz.

Andrew, Matt és Steve átlagos középiskolások. Mindegyiküknek megvan a maga baja és öröme. Nem tökéletesek, nagy a szájuk, és kicsit esetlenek. Olyanok, mint bármelyikünk. Abban sem különböznek a világ bármely más kamaszától, hogy a legátlagosabb pillanatukat is feljegyzik, közzéteszik. Csak egy különbség van: nekik már nincsenek átlagos pillanataik.

Egy éjszakai buli közben ráakadnak egy ismeretlen dologra, ami talán nem is a Földről származik. A felfedezésüket követő nap egyre különösebb képességekre tesznek szert: a távolból mozgatnak tárgyakat, megtanulnak repülni, érzékelik egymás indulatait, és egyre erősebbé válnak. Eleinte nagyon élvezik, ami velük történik, de miközben az új erejüket próbálgatják, fokozatosan kiderül, hogy ami játéknak indult, végül bajt is hozhat. Egyre nagyobb bajokat...

Eddig még sosem látott szuperhős történet: minden izgalmas, veszélyes, látványos jelenetet egy 17 éves srác videókamerájának szemszögéből követhet nyomon a néző. A film Amerikában a boksz office listák élén nyitott! Sőt, a gyártási költségek is visszahozta, és 3 nap alatt nyereségessé tette a filmet!

 

A film hivatalos magyar Facebookos oldala.

A film hivatalos Facebookos oldala.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr704100477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása