Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Zombi puzzle gyerekeknek?!

Zombi puzzle gyerekeknek?!

2012. február 09. - Darqo

Nem tudom, hogy ki lehet a célközönség, de inkább olyan gyereklelkű felnőttekre tippelek, akiknek nem volt gyerekszobája. Vagy csupán zombi-fanatikusok. Van ilyen? Valódi gyerekekre nem biztos, hogy gondolnék, de lehet, hogy én vagyok túl konzervatív. Nehezen tudom elképzelni, hogy a lecke megírása után az apró agyacska, a gerinc vagy a combcsont helyrerakása volna a legjobb játék, de lehet, hogy ilyen nagyot változott a világ és én kimaradtam belőle.

 

Ötletesnek ötletes, jópofának jópofa, és ráadásul szépen kidolgozott. Sőt, stílusosan rezgőnyárból (Aspen) készült, amelynek virágából a Bach virágterápia by the way nem valóságos, megmagyarázhatatlan félelmekre ajánl esszenciát, olyanokra, amikor a beteget baljóslatú sejtelmek kínozzák, valamilyen szörnyűséges dolog eljövetelétől fél, amelyről maga sem tudja, hogy mi is valójában.

 

Lényeg a lényeg, hogy a bizonyos Emmy nevű, sci-fi- és horrorrajongó amerikai designer 30 centi magas, 24 darabos zombi puzzle-jét itt be is lehet szerezni, ha valaki égető szükségét érzi, hogy birtokoljon egyet belőle.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr904050741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása