Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Korán beszippantotta a művészet - Szebenyi Dávid

Korán beszippantotta a művészet - Szebenyi Dávid

2012. január 30. - Darqo

Szebenyi Dávidot igen korán magába szippantotta a művészet. Még csak 6 éves volt, amikor már MS Paint-ben próbálgatta a képességeit, de már akkor látható volt, hogy nem csak egy egyszerű unaloműző foglalatosságról van szó, hanem akár egy hosszú távú szerelem kezdeti lépéseit szemlélik a családtagok.

 

A mainstream-től távol eső területeken bolyongó 20 éves fiatal srác akkor vált igazán elkötelezetté, amikor felfedezte magának a street art-ot. Jelenleg grafikusként, illusztrátorként munkálkodik a szabadidejében, bulikhoz készít látványvilágot, törekszik arra, hogy némi zsebpénzt keressen a műveivel, valamint azt tervezi, hogy valamilyen külföldi művészeti iskolában csiszolgatja tovább a tudását. Mi nagyon drukkolunk neki, mert a munkáit elnézve mindenképpen megérdemli a sikert!

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr233531362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása