Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy spanyol farmház, valahol az Isten háta mögött...

Egy spanyol farmház, valahol az Isten háta mögött...

2012. január 16. - Mocca

07.jpg

Ebben az esetben semmi okunk nem lehet megkérdőjelezni az állítás valódiságát. Ezt a hosszú évtizedek óta elhagyatott egykori istállót semmi más, csak erdők és égig érő hegyek veszik körül. Víz, gáz, áram, pláne közművek? Ja, csak álmodj királylány! És mindezek ellenére élnek itt emberek, nem is akármilyen körülmények között...

 

A spanyolországi Caceres tartomány egyik völgyében fekvő Farm Extremadura nevű projektet az Ábaton Architecture építészei követték el. A teljes körű és példamutató rehabilitáció végeredménye: egy kommunális szempontból is teljesen önellátó rendszerrel kiválóan működő családi ház, melynek struktúrája illedelmesen illeszkedik az őt körbeölelő természethez. És ez a harmónia folytatódik belül is. A felhasznált alapanyagok, mint a terméskő, beton, cement és üveg, valamint a mindenhol jelenlévő víz vonzóan barátságossá teszi a helyet. A nappaliból a völgyre néző panoráma meg konkrétan téboly... ;)

 

02.jpg

05.jpg

06.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

191.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

25.jpg

27.jpg

271.jpg

23.jpg

24.jpg

26.jpg

07.jpg

via: Ábaton.es

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr383555019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása