Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rémségek kicsiny boltja Londonban

Rémségek kicsiny boltja Londonban

2012. január 12. - Darqo

Hoxton Street Monster Supplies nagyon régen, még 1818-ban nyitotta meg kapuit. A pontos részleteket, hogy miért és kinek és minek, meg különben is és egyáltalán szánták a boltot, a jelenlegi tulajdonosok nem ismerik (vagy csak nem árulják el), állításuk szerint ezek az infók sajnos tragikusan elvesztek a történelem bugyraiban.

 

Két évvel ezelőtt egy nagyon is szükséges felújítást miatt ideiglenesen bezárták, majd 2010-ben újra megnyitotta kapuit, hogy egy sokkal stílusosabb, a jelenlegi vintage-őrülettel tökéletesen összehangolt üzletben fogadhassák a kíváncsiskodó, ám potenciális vásárlókat. A bolt tulajdonosai büszkék arra, hogy Londonban mindenképpen, és nagy valószínűséggel a világon is egyedülálló módon csak és kizárólag minőségi szörnyűséges kellékeket árulnak. Minden megtalálható náluk, ami egy vámpír, vérfarkas vagy éppen egy zombi számára elengedhetetlenül szükséges.

via: sweet station

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr683516920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása