Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Love or hate? - FBed by DevianTom

Love or hate? - FBed by DevianTom

2012. január 03. - Mocca

 

Előre megjósolható volt, hogy előbb-utóbb valakinek eszébe fog ez is jutni. Egyelőre ugyan mi is csak emésztjük a látványt, és bár még csak koncepció szintjén létezik, egy tesztre, azért mi is bevállalnánk. Tervezője a horvát dizájner Tomislav Zvonarić aka DevianTom szerint a FBed multipraktikus „több az egyben” funkcióival az eddigieknél is gördülékenyebbé, hovatovább eszményien komfortossá teszi a kapcsolattartást a "frendekkel" a legnagyobb social media közösségbe oly előszeretettel beragadó „mégannáliselvetemültebb” felhasználók legnagyobb örömére...

 

Merthogy: huszonnégy órás online kontaktban lenni a világgal, ma már alapkövetelmény. [sic...] Love or hate? Mi egy cseppet még gondolkozunk ezen. Addig is osszátok, lájkoljátok... ;)

 

via: behance.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr323516296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása