Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bruce Munro karácsonyi fénykertje

Bruce Munro karácsonyi fénykertje

2011. december 07. - Darqo

Bruce Munro brit fényművész legújabb installációját a bath-i Holburne Művészeti Múzeumban mutatta be. A november 26. és január 8. között megtekinthető ingyenes kiállításon – a jövőre elkészülő projekt előfutáraként szintén – egy fénykertben sétálhatunk, átadva magunkat a karácsonyi hangulatnak. A Field of Light címre keresztelt labirintussorozat jelenlegi változata a Múzeum területén, a Garden Cafe-ig vezető részen kihelyezett 5000 darab fénybuborékból áll. Ha valaki éppen Angliában jár ebben az időszakban, mindenképpen érdemes bepróbálnia az egyedülálló és magával ragadó élményt!

via: colossal, daily mail

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr263418314

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fontos a mese? 2011.12.08. 10:35:52

Csak a felolvasás vagy hangos mese is jótékony hatású? A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoztatja őket, k&oum

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása