Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mikulásos szösszenet

Mikulásos szösszenet

2011. december 06. - Darqo

Kétség sem fér hozzá, hogy a mai napot vele kell indítanunk. Ahogy a képekből is látszik majd, nem mindenki örül neki, de akkor is Mikulás van. Könnyed kezdésként pár igen jól sikerült 60-as évekbeli fotót gyűjtöttem össze a Life Magazin képtárából. Az egyik sorozat megilletődött gyerekekről (by the way miért van az, hogy sok gyerek sírva fakad a Mikulástól? Rólam is készült egy ilyen kép...), a másik pedig a „Mikulás-iskolák Harvardjában”, a Charles W. Howard-féle Santa Claus School-ban készült, ahol idén novemberben már a hetvenötödik évfolyam vehette át a Mikulás-diplomát. Remélem, minden olvasó kitisztította már a cipőcskéjét!

Santa Claus School

A fotók innen és innen származnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr493411527

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Súúúhanterz: Orbán és Matolcsy továbbra is osztogat 2011.12.06. 10:24:05

Miközben az ellenzék görcsösen igyekszik elhitetni a lakossággal, hogy az Orbán kormány az IMF-fel karöltve újabb megszorításokra készül, és trükkök ezreit veti be azért, hogy a magyar embereket tovább sarcolhassa, a Súúúhanterek éppen önzetlen osztoga...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása