Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pávák a görbe tükörben

Pávák a görbe tükörben

2011. november 24. - Darqo

Laurel Roth ügyesen állít görbe tükröt elénk. Belenézve halk kuncogás közben gondolkodhatunk el saját magunkon. Jó benyomást kelteni muszáj, az emberiségre jellemző egyedülálló eszköztár segítségével díszbe öltöztetve a testünket, mindig a topon indulunk a vadászatra (vagy mindenki nevezze annak, aminek akarja). Feltűnősködünk, mutogatjuk magunkat, hogy a kiszemelt mindenképpen észrevegyen, flörtölünk, vagy inkább páváskodunk és eljárjuk a "násztáncot". Szemléltetésképpen talán pont ezért esett a művésznő választása a madarakra, azon belül is a pávákra. No meg a női szépségápolási termékekre.

 

Laurel pávái műkörmök, hajcsatok, körömlakkok, műszempillák, valamint különböző ékszerek (ofkorsz, hogy Swarovski) felhasználásával épülnek fel, és néha magányosan ácsorognak, máskor egymással vetekednek vagy éppen incselkednek. Munkája egyébként nem korlátozódik csak az állatokra (és a pávákra), sok egyéb más és különleges szobrot készített az elmúlt 6 évben. Közös pont, hogy Laurel a művészetet kifejezetten arra használja, hogy az emberi viselkedés biológiai következményeit vizsgálhassa, mindezt hagyományos kézműves-és kisipari módszerek segítségével és nem hagyományos anyagok felhasználásával.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr223368775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása