Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

magyART kiállítássorozat #3 – Mészáros Zsuzsanna aka. Amishael

magyART kiállítássorozat #3 – Mészáros Zsuzsanna aka. Amishael

2011. november 24. - Darqo

Repül az idő. Alig vagyunk túl az elsőhöz képest még több embert vonzó második magyARTos kiállításmegnyitón – ahol Kiss Emese brutáljó grafikáihoz fahéjas sült alma és külön kis performansz járt az érdeklődőknek (képeket itt találtok) –, máris nyakunkon a harmadik. Ezúttal Mészáros Zsuzsa aka. Amishael, szabadúszó arculattervező, animációkészítő [Kispál és a borz], festő, grafikus, illusztrátor (szumma: multitalent kreatív) munkáiból kerül kiállításra néhány értékes darab, pontosabban a „fukucu” című sorozatából.

A kiállítás november 29-én este 19:30-kor kezdődik (és december 13-ig tekinthető meg) az Odeon-Lloyd Moziban (1136 Hollán Ernő u. 7.). Az est tematikája is a „fukucu” köré szerveződik, amelyet Horváth Gábor (MoME) nyit majd meg, aztán Amishael barátai a műveiből tartanak egy leheletnyi felolvasást, ezután pedig egy japán kard-harcművészeti bemutató következik. Ha ez nem volna elég, a magyarhangyások is a megnyitóhoz igazítják az esti filmvetítést, ugyanis Miyazaki Vándorló palotáját lehet majd megnézni 21 órától. Mindenképpen lesz valami vendégváró kaja is, de ez egyelőre legyen meglepetés. Várunk mindenkit szeretettel, már csak azért is, mert idén ez lesz az utolsó magyARTos kiállítás (a karácsonyi hosszú szünet után január 26-án térünk vissza az Odeonba a 4. kiállítással).

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr413408151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása