Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szombatra: Best Of Stilblog nap a Merlinben

Szombatra: Best Of Stilblog nap a Merlinben

2011. november 18. - Mocca

A bűbájos stilboszik igen nagy fába vágták "varázspálcáikat", amikor is egy galaktikusan nagy varázslás veszi holnap kezdetét, stílszerűen természetesen a Merlinben! Amit a lányok látatlanban garantálnak: hogy az egy teljes napon át tartó szeánszon nem lesznek függőben hagyott misztériák! Részletes program a hajtás után: 

2011 november 19-én 11 és 19 óra között a Stilblog egész napos rendezvényt szervez a Merlinben, ahol a designé a fő szerep.

Sok-sok különleges művész tevékenységéről írtunk már a Stilblogon. Ugyan bejegyzéseinkkel igyekszünk minél teljesebb képet adni az alkotókról, s próbálunk minél több és szebb fotót is mellékelni cikkeinkhez, mégis úgy érezzük, itt az ideje, hogy életre keltsük legkedvesebb írásainkat. Hogy hogyan lehetséges ez? A válasz a kérdésre a Best of Stilblog!

Egész napos design vásár keretében személyesen találkozhattok kedvenc tervezőinkkel, művészeinkkel, élőben ismerkedhettek meg munkáikkal és haza is vihetitek azokat! Emellett egy rövid meetup keretében néhány alkotó beszámol egy számára kedves, vagy éppen aktuális projektjéről.

A Cellux Csoport ökodesign workshopján pedig felnőttek és gyerekek is kipróbálhatják magukat a design területén – különféle hulladékból lesz lehetőségetek Pannival ékszereket, játékokat, ajándékokat készíteni!

A nap folyamán két filmet is vetítünk majd, délelőtt gyerekeknek, délután felnőtteknek szóló mozi várja az érdeklődőket.

És hogy a játék és nyeremény ezúttal se maradjon ki: a ruhatárban kapott jegyek tombolaként is szolgálnak! A tombolán a meghívott tervezők által felajánlott nyereményeket sorsoljuk ki! Úgyhogy senkire nem melegszik rá a kabát!

Arról, hogy teljes legyen az élmény, a Lamantin Dj-k gondoskodnak!

A BEST OF STILBLOG MINDEN PROGRAMJA INGYENES!

 

Részletes program:

  • 11.30 – Gyerekeknek szóló filmvetítés
  • 14.00-18.00 - Öko-design workshop a Cellux csoporttal nem csak gyerekeknek
  • 16.00-17.30 – Meghívott alkotóművészek előadásai
  • 18.00 – Felnőtteknek szóló filmvetítés

 

A Merlin büféje pedig egész nap nyitva áll!

Cím: Merlin 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr113394822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása