Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

UFO egy csendes svéd erdő közepén - Treehotel, Harads

UFO egy csendes svéd erdő közepén - Treehotel, Harads

2011. november 02. - Mocca

Skandinávia vezetői építészei tervezték és alig egy évvel ezelőtt adták át a Harads [Svédország] környéki erdőkben az ország egyik legújabb idegenforgalmi látványosságát, a fák lombkoronájában, úgy 4-6 méter magasságban, szinte észrevétlenül megbújó szobákat, melyek a tervek szerint folyamatosan bővülő komplexum a Treehotel részét képezik. (A kezdetekről itt írtunk.)

Első körben öt összkomfortos szoba [ Kabin, Tükörkocka, Madárfészek, Kék Kúp] és a Bertil Harstrom által tervezett UFO áll a turisták rendelkezésére. A 24 szobásra tervezett tematikus park-hotel minden szobája egyedi építészeti formatervezést, belső teret és bútorokat kap. A szobák mérete viszont változó 15-30 négyzetméter, a legnagyobb akár négy felnőtt kényelmes elhelyezésére is alkalmas lesz. Az alapítók eredeti ötlete, illetve a már működő Treehouse filozófiája elnyerte a 2011-es svéd Grand Tourism-díjat!

 

 

 

via: treehotel.se, thisiscolossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr193347946

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dizájnbunkók Budapesten 2011.11.03. 15:09:42

Sokba került, sosem működik rendesen és igazi bunkóság a vakok számára – mi az? Az ötödik kerület egyik turistalátványosságának kikiáltott, Szabadság téri interaktív szökőkút. Nagyot álmodott a belvárosi píárpolgármester és csapata, csicsás ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása