Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szélfútta homokszőnyeg

Szélfútta homokszőnyeg

2011. október 28. - Darqo

Legyen szó digitális úton készített összetett és egyedi motívumrendszerű, fotóalapú tapétákról, 3D-tapétákról, egyedi falmatricákról, perforált burkolatokról vagy éppen egyedileg dekorált falszakaszokról, a holland Muurbloem Design Studio mindig valami különlegeset alkot. Az elmúlt hetek a hazai sajtóban is a kortárs holland design elismert képviselőjéről, a 2010-es holland Design Award nyerteséről és új, Floorfashion fantázianevű padlószőnyeg-kollekciójukról szóltak, én azonban még véletlenül sem ezt emelném ki most.

 

Persze nem azért, mert rossz volna vagy valami, sőt, nagyon is kiváló szőnyegekről van szó, egyszerűen csak azért, mert „Sand Carpets” című projektjük legalább ennyire érdekes. A sokadik alkalommal (idén az Isztambuli Design Hét és a Milánói Salone del Mobile keretein belül ismét) földre szórt, művészi igénnyel készített illékony mintákkal, ha csak gondolati szinten is, de menetrendszerűen megint sikerült maradandót alkotniuk.

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr773319915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása