Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

La Montaña Mágica Lodge - Huilo Huilo, Chile

La Montaña Mágica Lodge - Huilo Huilo, Chile

2011. október 13. - Mocca

Huilo Huilo egy magán természetvédelmi és ökoturisztikai projekt Chile déli részén. Ezen a területen korábban intenzív fakitermelés folyt, ami miatt a vegetáció rohamos pusztulásnak indult. Ám a zöld szervezetek egyre hangosabb tiltakozására - melybe az UNESCO is beszállt - rövidesen [1999-ben] végleg beszüntették a nagyipari erdőirtást, át/vissza engedve a területet eredeti lakóinak.

Az itt pompázó 600 km² nagyságú őshonos erdőben várja vendégeit az a hotel, amely elsőre inkább egy mohával és páfránnyal benőtt vulkánra hasonlít. A La Montaña Mágica [Bűvös Hegy], 13 szobával várja az ideérkező vendégeket, berendezése, bútorai kizárólag természetes anyagokból készültek, még a hidroterápiás kádakat is újrahasznosított fatörzsekből vájták ki. Az itt töltött napok egyik legnagyobb eseménye pedig, a hotel tetejéről óránként alázubogó vízesés.

03.jpg

05.JPG

06.jpg

Copihue.jpg

Hotel Montaña Magica 13.jpg

Hotel Montaña Magica 10.jpg

Hotel Montaña Magica 17.jpg

Hotel Montaña Magica 14.jpg

Hotel Montaña Magica 12.jpg

 Hotel Montaña Magica 20.jpg

Hotel Montaña Magica 15.jpg

Hotel Montaña Magica 16.jpg

Hotel Montaña Magica 18.jpg

Hotel Montaña Magica 21.jpg

Hotel Montaña Magica 09.jpg

Hotel Montaña Magica.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr493300551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása