Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Életnagyságú vadászgépek hulladékból

Életnagyságú vadászgépek hulladékból

2011. október 13. - Darqo

Régi kerti grillsütők, tévéantennák, üdítős dobozok, kerítéskapuk, padlólapok. Ha ezt összemixeled, vajon mit kapsz? Egy nagy rakás szemetet. Némi kreativitás hiányában, persze. A fent felsorolt dolgok viszont alapanyagként is használhatóak – mint azt már többször bemutattuk itt a blogon –, csak hozzáértő kezek kellenek. Ian Baron kezei ilyenek.

 

Miután elvégezte napi munkáját az ontarioi Darlington atomerőműben, a kanadai művészlélek régi vadászgépek (és kocsik) életnagyságú másolatait építi fel a Bowmanville-től pár percre északra található, 4 és fél hektáros területen fekvő vidéki házának garázsában. Ha valaki a környéken jár és élőben is szeretné megcsodálni a kertben kiállított különleges szobrokat, érdemes ellátogatni a Baron család birtokára és akár megszállni náluk. Baron, aki egyébként soha nem akart pilóta lenni, úgy gondolja, hogy 5 éve tartó hobbija egyedülálló a világon, mind témaválasztás, mind anyagfelhasználás és megvalósítás tekintetében. Az! (Az "az" az irónia ám, érteed?!)

via: oddity central

fotók: The Star, Trina Astor-Stewart

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr403282475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása