Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tömegközlekedő kert

Tömegközlekedő kert

2011. október 05. - Darqo

A Mobile Garden ötletét az UIC Art and Design iskola egyik hallgatója, Joe Baldwin találta ki, diplomamunkája részeként. Az ötlet egyszerű, kellemesebbé téve a Chicagói tömegközlekedést, a CTA (Chicago Transit Authority) 8 felszíni vasútvonalán közlekedő vonatkocsik egyikében szeretne egy kertet berendezni. A legnagyobb gondot a Chicago tömegközlekedéséért felelős cég engedélyének megszerzése jelentette, amit idén januárban meg is kapott.

 

Jelenleg folyamatban van a szponzorok felkutatása, hiszen a tervek szerint 1 hónapig forgalomban lévő mobil kert finanszírozására, felépítésére és fenntartására sajnos nincs pénze a kitalálónak. Ízelítőt viszont kaphatunk, hiszen az Art on Track nevű, művészeket és designereket tömörítő nonprofit cég szervezésében megrendezésre kerülő, metró-és vonatkocsikat pár órára egyedire berendező hepening keretén belül megvalósulhatott a jópofa kertkocsi prototípusa.

via: colossal

fotók: noisivelvet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr953262599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása