Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Amire kötelező kiönteni a vörösbort!

Amire kötelező kiönteni a vörösbort!

2011. szeptember 21. - Darqo

Lehet mindenféle intelligens mosóporokat vásárolni az eltüntetésére, de a terítőre kiömlött bor, üdítő és társaik sosem fogják feldobni az ebéd vagy vacsora hangulatát. Mit szólnátok ahhoz, ha a karosszékben hátradőlve, kifejezetten várhatnátok az alkalmat, amikor valaki ügyetlenül felborítja a teli poharat? Mi lenne, ha ez az idáig kényelmetlen dolog válhatna a baráti összejövetelek egyik csúcspontjává? Ha kifejezetten kellemes érzéseket váltanak ki belőletek a fenti kérdések, akkor csak drukkolni kell, hogy Kristine Bjaadal, norvég designer Underfull címre keresztelt asztalterítő-prototípusa a gyártósorra kerüljön.

 

Első pillantásra úgy tűnik, mintha egyszerű és hagyományos fehér damaszt anyagból lenne az abrosz, de rejteget egy különleges titkot, ami csak akkor derül ki, ha kötelező jelleggel ráöntik az italt. A többféle változatban készíthető mintázat magába szívja a folyadék többségét. A tisztára mosható, ezáltal végtelen kreativitásnak teret adó lakberkiegészítőt egyelőre nem lehet kereskedelmi forgalomban kapni, de ha valaki felveszi a kapcsolatot a készítővel, szívesen elárulja, hogy hogyan lehet hozzájutni.

via: illusion 360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr33226652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása