Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Malibui ház Lamborghinivel meg egy bagollyal

Malibui ház Lamborghinivel meg egy bagollyal

2011. szeptember 20. - Mocca

Az LA szomszédságában fekvő Malibu, közvetlenül a tengerpart mentén végigfutó Pacific Coast Highway aszfaltcsíkján próbáltam a Streetwiew segítségével rátalálni a Burdge and Associates Architects által felépített 32852-es számú házra, és persze, hogy nem jött össze. Annak ellenére, hogy a keresés eredménytelen volt, azzal nyilvánvalóan nem lövünk nagyon mellé, ha lenne saját kecónk errefelé, valami ehhez hasonló lepattant, már-már dekadens látvány fogadhatna bennünket minden egyes alkalommal, mikor a nap végén hazatérnénk.


Nagyobb térképre váltás

Miután, ha kicsit körülményesen is, de csak rátaláltunk a keresett épületre, további egymás utáni ámulatok sora következik. A két magasabb domborulat között szemérmesen megbújó rezidencia már kívülről és első pillanatban is az amerikai álom mumifikálódott, mégis szemmel látható közhelyét idézi. Az ember első döbbenetében ilyen esetekben megáll és/vagy jobb esetben csendesen elmélázik a rendszeres időközönként előkerülő nagyonhülye kérdésen: vajon hol rontottam el?

Drámát félretéve, az óceánra néző épület minden olyan jósággal fel van szerelve, melyeknek megléte esetén teljesen jogos a megállapítás: fényűző! A két szintet magába foglaló 580 négyzetméteren, 4 hálószoba, 4 és fél [ezt sose értettem] fürdőszoba, impozáns belső terek, pazar bútorok és kiegészítők és persze óceánra néző teraszok, ahogy illik. Az itteni álmok azonban ütős verda nélkül csak félálmok, a garázsban tehát szerényen ott figyel egy Lambo is, ami aztán végérvényesen klasszikussá gömbölyíti az élményt. Az i-re a pontot pedig a ház éber őrzője, a távolba merengő joviális bagoly teszi fel.

via: zillow, freshome

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr403240794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása