Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szék [IN] szék

Szék [IN] szék

2011. szeptember 14. - Mocca

Én kérek elnézést, tudni illik böcsületesen el kell ismernem, ezért [mármint a címben használt megfogalmazásért] megérdemelnék ugyan néhány testes sallert nyelvünk elkötelezett, éber őrzőitől – meg persze tudjuk még kitől –, de legnagyobb bánatomra a „szék a székben” halálosan unalmas, ám valóban találó definíción kívül más nem jutott eszembe a milánói formatervező Renzo Menegon legújabb székterve láttán.

Az „IN”, najó: „BAN-BEN” koncepció elnevezéséből már sejthető, hogy nem egy szimpla ülőalkalmatosságról, annál inkább - egy rafinált, mégis pofon egyszerű moduláris megoldást alkalmazva - kapásból két széket magában foglaló tervről beszélhetünk. Sőt egyenesen egy multifunkciós darabról, hiszen, ha alkarunknak épp nincs szüksége a kényelmes támasztékra, egy laza mozdulattal a háttámlából kiemelve akár a lábunkat is lógathatjuk rajta. Tízes skálánkon ez az ötletes design kereken 7 pontot ér. :)

via: yanko design

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr793226911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása