Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

GOLDENBLOG

GOLDENBLOG

2011. augusztus 30. - Mocca

A Manzárd Café 2010 óta minden évben indul valamilyen formában a HVG blogbajnokságán. 2010-ben a komplex kategóriába nomináltak bennünket, ahol számunkra is kellemes meglepetésre az ötödik helyen végeztünk.

 


 

A 2011-es megmérettetésre már némi rutinnal felvértezve, továbbá a tapasztalatok [haverblogok] alapján előzetesen az életmód blogok versenyébe neveztük magunkat, de rögtön a második napon már hiába kerestük nevünket az ottani listában. El is kezdtük gyorsan gyártani az ilyenkor programozható összeesküvés elméleteket, majd váratlanul még aznap - némi külső segítséggel - felfedeztük a Manzárdot a kult-szórakozás kategóriában, ahová a Goldenblog illetékesei előzetes értesítés nélkül, egy laza csuklómozdulattal pattintottak át minket. Persze könnyebb dolgunk itt sem volt, ennek ellenére a hektikusan erős mezőnyben, lekopírozva a tavalyi eredményt, ismét az ötödik helyen értünk célba.

 


 

A 2012-es versenyen a szakmai zsűri választott be minket a kult-szórakozás kategória Top10-be, majd a későbbi eredményhirdetéskor a 3. helyet adták nekünk. (A közönségszavazáson egyáltalán nem buzdítottuk az olvasóinkat, hogy voksoljanak ránk, de így is a 11. helyet sikerült elérni.)

Goldenblog2012.jpg

 


A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr443189927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása