Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Magukkal ragadó hulladékszobrok

Magukkal ragadó hulladékszobrok

2011. augusztus 18. - Darqo

Nathalie Trépanier aktívan részt vesz a montreali művészeti közösségben, már több mint húsz éve. 1988-1991-ig színészetet tanult a Conservatoire de Montreal iskolán, de filmes karrierjét lassan a háttérbe szorítva, inkább színházi előadások látványvilágának megtervezésével foglalkozik, valamint hosszú ideje különleges hobbijával tölti a legtöbb időt. „Kincsvadásznak” hívja magát, aki célirányosan járva a montreali utcákat, roncstelepeket, hétköznapi hulladékot, alkatrészeket gyűjtöget egyedi szobraihoz. Sok hasonló példát mutattunk már be, mégis van valami különleges és magával ragadó báj Nathalie újrahasznosított figuráiban és lakberendezési tárgyaiban.

 

Ha szereted a Manzárd Café blogot, kérünk, szavazz ránk a Goldenblog 2011 - Kult-szórakozás kategóriában. Köszönjük!

 

via: recyclart

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr43143934

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sétáljon Ön is a fák lombjai között! 2011.08.18. 22:02:36

A londoni Kew Garden új sétaösvényt avatott 18 méter magasban és ezzel lehetővé tette, hogy a látogatók felfedezzék a lombkorona világát....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása