Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mozizz velünk izibe! - Játék

Mozizz velünk izibe! - Játék

2011. augusztus 10. - Darqo

Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy velünk mozizhassál! A Fórum Hungary Kft és a Blog.hu jóvoltából kaptunk 5 darab páros belépőt a vámpíroshorroros Frászkarika 3D augusztus 17-i premier előtti vetítésére (amin mi is ott leszünk), mi pedig szeretnénk meghálálni a Manzárd Café facebook rajongóinak, hogy ilyen szép számban gyűltek össze nálunk. Gyors játékunkban azt találtuk ki, hogy jól kisorsoljuk azok között a Manzárdos rajongók között ezt az 5 darab páros belépőt, akik ma (azaz augusztus 10.) éjfélig elküldik a manzard.cafe@gmail.com címre (a tárgyhoz írjátok oda, hogy "Frászkarika 3D") a helyes választ az alábbi kérdésre:

 

  • Craig Gillespie, a Frászkarika 3D rendezője melyik jelenleg is futó (HBO), viszont sajnos idén elkaszált tévésorozatban rendezte még a film egyik főszereplőjét, Toni Collette-et?

 

A helyesen válaszoló nyertesek listáját holnap (augusztus 11.) tesszük ki a facebookos üzenőfalunkra. A film augusztus 17-én 20 órakor kezdődik az egyik budapesti moziban.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr743143414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása