Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Művészi kukák fesztiválozóknak

Művészi kukák fesztiválozóknak

2011. július 12. - Darqo

Vajon lehet művészi illusztrációkkal telerajzolt kukákkal ösztönözni az embereket a környezettudatosságra? Engem igen, úgyhogy a Global Inheritance nonprofit szervezet célcsoportjába egyértelműen beletartozom. Jacob Livengood amerikai festő, grafikus, több társához hasonlóan immár második éve készíti el különleges illusztrációkkal újragondolt kukáját, a szervezet kezdeményezésében indult Art Of Recycling nevű újrahasznosításra oktató program kampányában.

 

Az igényesen átfestett szemeteseket nem máshol, mint a Coachella zenei fesztiválon, a TRASHed COACHELLA című kiállításon mutatták be, ahol a látogatóközönség 50 egyedi kukát nézhetett meg a különleges tárlaton. Jacob kifejezetten zenészek és dalaik által inspirálva, három hétig pingálta a folytatásban is látható egyedi alkotását.

A 2010-es kuka

via: illusion 360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr903042165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása