Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Liliom Allen esküvőjére

Liliom Allen esküvőjére

2011. június 16. - Darqo

Szeretem, amikor a művészek szó szerint értelmezik a témájukat. Nincsen semmi ködösítés, gondolkodni való, csak az egyértelműség. A londoni McQueens virágüzlet dolgozói a Holland Virágtanács munkatársaival együttműködve pont ilyet vittek véghez. Nem túlbonyolítva a dolgokat, keresztnevének egyértelműségéből kiindulva liliomokból rakták ki Lily Allen popénekesnő portréképét, múlt hét szombaton tartott esküvőjének alkalmából.

 

A hat virágszakértőből álló csapat kilenc órát dolgozott a körülbelül 180x300-as méretű, Andy Warhol stílusban készült mesterművön, amelyet 1.800 darab szeretetet, tisztaságot és nőiességet képviselő ázsiai liliomból raktak ki. Hannah Martin, a McQueens esküvő-és rendezvényszervezője reményét fejezte ki, hogy a mátkapár értékeli a jövőbeli boldogságuk tiszteletére készített portrét, amelyet a londoni Old Street-en található üzletük kirakatában szombatig még megtekinthetik az érdeklődők. Lily Allen és építési vállalkozó férje, Sam Cooper véleménye nem ismeretes.

via: oddity central, dailymail

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr462980765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása