Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Művészi tetkók, de művégtagokra varrva...

Művészi tetkók, de művégtagokra varrva...

2011. május 25. - Mocca

Párizsban járunk, ahol néhány street-art, graffiti, tetováló és grafikus művész közös kezdeményezéseként jött létre az a különleges műhely, melynek falai között a sajnos ott is nagy számú fogyatékkal élő és/vagy mozgásukban korlátozott emberek számára készült ortopédiai protézisek nem mindennapi átváltozáson mennek keresztül.

A csoport abból a feltételezésből indult ki a Custoprothetik projekt indulásakor, hogy az életük hátralévő részében a protézist kényszerűen használó és erre nyitott emberek, esetleg sokkal gyorsabban tudnának megbarátkozni új művégtagjaikkal abban az esetben, ha elvesztett kezüket vagy lábukat nem egy „TB” által felírt rideg/hideg, személytelen műanyag/fém, hanem egy valódi műalkotás helyettesítené.

Volt már arra példa, hogy itt a Manzárdon tavaly hírt adtunk egy szuper kezdeményezésről [Dulux – Let’s Colour], aminek egy évvel későbbvégre lett hazai gazdája is. A történelem ismétli önmagát és mi most újból valami hasonlóban reménykedünk. Nagyon szeretnénk visszatérni a témára, de nem csak egy év múlva...

via: custoprothetik

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr652931452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása