Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Sandy Sanderson és a sörös dobozok

Sandy Sanderson és a sörös dobozok

2011. május 11. - Darqo

Sandy Sanderson kalandos úton jutott el addig a pontig, ahol sörös dobozokból készít autómodelleket. Az angliai születésű művész műszaki rajzolóként, majd technika tanárként kezdte pályafutását, hogy aztán ebből az állapotból Új-Zélandra emigráljon önmegvalósítani. Ezen az elképesztő helyen a tanítás mellett repülőgép, autó és kerékpár modellezéssel foglalkozott egészen 40 éves koráig, amikor egy helyi zenekar basszusgitárosaként folytatta karrierjét 12 éven keresztül.

Ekkor már inkább hangszerkészítéssel foglalkozott a modellezés helyett, amellyel nyugdíjasként is foglalkozni szeretett volna. Sajnos a zenélésnek és a hangszerkészítésnek egy kerékpárbalesettel kombinált csuklótörés vetett véget. A gyógyulás időszakában kezdett neki újra a rajzolásnak, miután pár érdekes képpel találkozott, művészi formában újragondolt italos dobozokról. A képek tanúsága szerint, bármi történjék is velünk, a tehetség sohasem vész el, hanem új utat talál magának a megnyilvánulásra. Itt akár vásárolhattok is az autókból.

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr132894310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása