Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mosolycsalogató mini street art

Mosolycsalogató mini street art

2011. május 02. - Darqo

Néha egészen apró dolgok elegendőek ahhoz, hogy jó irányba tereljék a hangulatunkat. Egy habos kávé, a megfelelő napi öltözék megtalálása; a kedvenc illatunk használata; egy csók attól, akit szeretünk; a megfelelő pillanatban megérkező jármű; kedvenc zenénk a lejátszóban; a babakocsiban mosolygó csecsemő; a játszótéren kergetőző, felszabadult kutyák játéka; esetleg egy idegen által hátrahagyott kedves gesztus...

Katie Sokoler aka. Color Me Katie Brooklynban élő és dolgozó 24 éves szabadúszó fotográfus, színésznő, utcai művész és mókagyáros éppen ilyen aprósággal készült Tiny Messages című projektjében. Pár alapanyag, néhány lélekemelő gondolat és egy kevés séta kellett csak a megvalósításhoz Nem gondolkodott, csak tette a dolgát, azt, amit jónak vélt. Az üzeneteket olvasva nehezen tudom elképzelni, hogy akivel szembe jött egy-egy Katie-cetli, ne mosolyodott volna el. Így kell ezt csinálni!

via: zupi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr512869635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása