Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elegáns parafadugó, vietnámi kalappal - Toups

Elegáns parafadugó, vietnámi kalappal - Toups

2011. április 21. - Mocca

Julien Bergignat, a fiatal francia, eredeti végzettségét tekintve közgazdász, szerencsére idejében rájött arra, hogy tanult szakmája nem túl nagy kihívás számára, ezért az évtized elején pályáját módosítva, az ipari formatervezés területére igazolt át. Az affinitással túl sok gond már a kezdetekkor sem volt. Ötletes koncepcióit kisebb díjjakkal már új hivatása e korai szakaszában is több alkalommal jutalmazták...

...2009-től azonban már az egyik legkomolyabb szakmai elismerés – iF Award – serlege is ott feszít a dicsőség vitrinben. A nyilvánvalóan tehetséges exközgazdász kreativitásának bizonyítékaként most itt van egy minimál és igazán elegáns darab, a Toups névre hallgató vietnámi kalapos parafadugó [ ez villant be elsőre:) ], melyet unalmas pillanatainkban akár pörgettyűként is használhatunk.

via: Julien Bergignat

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr332844812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása