Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Alkohol, szex, nemi betegség

Alkohol, szex, nemi betegség

2011. április 19. - Darqo

Nincs mit szépíteni, a jó szex az egyik legélvezetesebb dolog a világon, főleg ha nem kell amiatt aggódni, vajon biztonságban vagy-e közben... A biztonságos szex nem csak a nem kívánt terhesség megelőzéséről szól, a szexuális úton terjedő fertőzések elkerülése legalább ennyire fontos. Sosem lehet elégszer beszélni erről a témáról; Derek Bowers grafikus, designer a brit egészségügyi hivatal kampányához készített néhány tervet.

A Glasgow-i tervező plakátjain az Egyesült Királyságban riasztó méreteket öltő, nemi úton terjedő fertőzések, az alkohol és a biztonságos szex közötti kapcsolatról, felvilágosító szövegekkel rántja le a leplet úgy, hogy a népszerű alkoholmárkák jól ismert formavilágát veszi alapul. Mielőtt átadjátok magatokat az ötletes megvalósításnak, érdemes tudni, hogy neves alkoholgyártó/forgalmazó cégek elérték a projekt törlését.

via: best bookmarks

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr762837682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása