Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fogadj örökbe egy robotot!

Fogadj örökbe egy robotot!

2011. április 12. - Darqo

Mióta az eszét tudja, Brian Marshall robotkészítő kisiparos mindig szenvedélyesen építgetett különböző alapanyagokból új dolgokat. Míg gyerekként a legót részesítette előnyben, a későbbiek folyamán mind a felhasznált anyagok, mint a készítési technika finomodott; aztán egy filmnézős lusta délutánon jött az ihlet egy szokatlan lámpa elkészítésére, így indult a művész karrierje.

A lámpa után fura órák, kis asztalok, gyertyatartók és egyre elvetemültebb fantáziakütyük születtek a munkaasztalon, míg végül, de nem utolsósorban az első árva robot is napvilágot látott a későbbi „Éjjeliőrök” sorozatból.

Az Adotptabotként is ismert delaware-i középiskolai tanár azóta számtalan, leginkább újrahasznosított anyagból készült nagy testű robotnak adott életet saját pincéjének mélyén, és ezzel nálam simán elérte, hogy úgy gondoljam, a világ egyik legmenőbb hobbijával büszkélkedik. Kár, hogy ennyire megkéri az árát az árva robotoknak...

Adoptabots Facebook, Flickr

via: inspirefirst

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr922820020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása